TOPPERS GENOODZAAKT KERSTCONCERTEN 2021 TE ANNULEREN

De Toppers hebben slecht nieuws gemeld op hun website ; We hadden er ons zo op verheugd. Samen met onze trouwe Toppers fans de kerst vieren tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy. Met pijn in ons hart moeten we echter meedelen dat de concerten op 22, 23, 24 en 26 december 2021 geen doorgang zullen vinden.

De aanhoudende onzekerheid en beperkingen m.b.t. het coronavirus maken het voor ons onmogelijk een show te produceren die voldoet aan het kwaliteitsniveau die jullie, onze bezoekers, van ons mogen verwachten.

Toppers in Concert is een showconcept met immense decors, dansers, gastartiesten, grote live band en effecten. Deze kostbare totaalbeleving kan niet georganiseerd worden met beperkende productionele maatregelen. De continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren.

Een enorme domper voor ons maar zeker ook voor de tienduizenden fans die zich reeds verzekerd hadden van tickets. Samen met onze ticketorganisatie Ticketpoint.nl zullen wij alles in het werk stellen binnen 2 weken voor terugbetaling van de bij Ticketpoint gekochte tickets zorg te dragen. Kaartkopers hoeven zelf geen actie te ondernemen.

Wij gaan ons nu richten op de mei editie 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Toppers in Concert blijft het Grootste Meezingfeest van Nederland en het feest van saamhorigheid.

Binnen een maand meer nieuws over de nieuwe editie met een geweldige thema, maar zet alvast maar een kruis in de agenda laatste weekend mei 2022.