Roy Hoffman – Lieveling, lekkerding

En zo langzamerhand ontwaakt Muzikaal Nederland uit de opgedrongen Corona Winterslaap en gaan we weer hernieuwd kennis maken met artiesten die voor deze tijd al behoorlijk aan de aan de weg aan het timmeren waren.

Hoe heerlijk is het dan ook om met deze nieuwe single weer te starten. Lieveling, Lekkerding van Roy Hoffman is een en al jeugdige vrolijkheid en neemt je mee naar de gezellige wereld, waar we zo’n tijd lang met z’n allen naar op zoek waren. Roy z’n eigen stemgeluid is uniek en niet zomaar in een hokje te plaatsen. De altijd vrolijke en sympathieke Apeldoornse zanger wilt dat delen, waar hij zelf ook al jarenlang fan van is….namelijk het Volkse Genre….van een lach tot een traan, maar de lach zal bij deze nieuwe single zeker niet ontbreken en past op ieder feestje waar dan ook.