Roel en Marty – Liefde is ’n boek

Als we het over Liefde voor de Pure Hollandse Muziek hebben, een stukje Nederlands Cultuurgoed, dan zijn met name de Oostelijke en Noordelijke provincies van ons land de bewakers van dit genre.

In de Volksmond vaak uitgesproken als Piratenmuziek, maar daar doen we dit genre echt tekort mee, gewoonweg omdat dit ‘nog’ steeds een hele grote onderschatte doelgroep is. Het is oprecht, puur…..no nonsens en dingen op simpele en eerlijke wijze zeggen verpakt in muziek. Al deze ingrediënten zijn van toepassing in de nieuwe single van Roel & Marty…….’Liefde is ’n Boek’. Samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar, is de juiste klank gevonden om hun eigen sound te creëren, met inderdaad onmiskenbaar de Countryfeel. Niet geheel vreemd, want uiteindelijk is de Country niet meer of minder dan de Amerikaanse smartlap.