Otto Lagerfett – Einmal

Hoe bijzonder is het dat dit verhaal op mijzelf (Otto Lagerfett) van toepassing is. In het voorjaar van 2021 dook ik de studio in van Emile Hartkamp en Norus Padidar om daar mijn nieuwe single “Einmal” op te nemen.

Een lied vol met romantische klanken, met daarin verwerkt een boodschap die je doet verlangen naar een sprankje geluk, hoop en liefde. En wie wil dat nou niet in deze rare en onzekere maar toch bijzondere tijd. Dat dit lied een onuitwisbare indruk bij mezelf zou achter laten had ik toen niet kunnen bedenken. Vol enthousiasme rijd ik namelijk al jaren, bij iedere opname die ik maak, direct vanaf de studio naar mijn ouderlijk huis om samen met mijn al jaren dementerende vader in de auto de nieuwste opname van die dag te beluisteren. Er verscheen bij mijn bij vader vrijwel altijd een lach op zijn gezicht, soms afgewisseld met een traan van emotie of een duimpje omhoog. Ik hoop dat dit lied ook vele andere mensen zal raken, want dit is muziek zoals ik het bedoelt heb; gezongen recht vanuit mijn hart en ook nog met een hele mooie boodschap.