Nigel Fischer – Ik kan nu niet meer van je dromen 

In het begin van juni 2021 lanceerde Nigel Fischer het verrassende nummer ‘Pak nu mijn hand’. Deze productie kwam tot stand vanwege een samenwerking die Nigel was aangegaan met Wesly Bronkhorst en diens manager Raymond de Bruijn.

Omdat Nigel vanaf het begin al heel positief was over de gesprekken die gevoerd werden, gaf hij hen min of meer de opdracht om meer liedjes voor hem te maken. Ook de vele leuke reacties die Nigel mocht ontvangen hebben hem goed gedaan. De naamsbekendheid van Nigel is hierdoor enorm gestegen. ‘Tijdens de gesprekken die ik met Wesly en Raymond voerde, gaf ik aan dat ik ook wel weer eens een levenslied wilde uitbrengen. Enkele weken geleden kreeg ik de demo binnen van ‘Ik kan nu niet meer van je dromen’. De manier waarop het nummer gemaakt is past bij mij. Het is als het ware op mijn lijf geschreven. Net zoals m’n vorige single is deze plaat wederom geproduceerd door Hans van Vondelen.