Nieuwe single Paul Strekenburg … nu al veel besproken

Met “F*** you all” voegt Paul Sterkenburg weer een single toe aan zijn indrukwekkende lijst. Al jaren timmert deze singer-songwriter / Multi instrumentalist aan de weg… en niet zonder succes.

Stond op vele podia in binnen en buitenland en ook de Nederlandse Top 40 is voor hem bekend terrein. De laatste jaren beperkt zich het succes niet alleen tot Nederland, België & Duitsland, maar is zijn werkterrein ‘all over the world’. Zijn singles vinden gretig aftrek op de download portals, en ook aan airplay heeft hij niet te klagen. Zowel zijn gezongen als zijn instrumentale nummers. Met “Lost in dreams” wist hij de hitlijst van Australië te bereiken, terwijl het nummer op vele honderden stations te horen was in vele landen. Paul, die op dit moment revalideert van een hartinfarct, benut de tijd voor het maken van nieuwe nummers. En de eerste die hij graag met ons wil delen is het nummer “F*** You All”. Een nummer waarvan de titel nog voor de release datum aangepast moest worden om er zeker van te zijn dat het geen belemmering zou worden om gedraaid te worden in Amerika. De sterren vervingen de letters, en zo is vanaf vandaag de nieuwe single van Paul Sterkenburg een feit.