Nieuwe single Jason Staal – Nooit meer weg

Vandaag komt de nieuwe single van Jason Staal uit. De single met de titel Nooit meer weg gaat over waar je vandaan komt en waar je je thuis voelt. Niet zomaar een onderwerp natuurlijk en dat heeft de band gemerkt tijdens de try outs.

Het liedje is een bijzondere tussen alle liedjes van het album Tussen twijfel en tijd omdat keer op keer te zien was hoe het liedje mensen raakt.

Jason wil graag contact maken met de mensen in het hele land om erachter te komen waar ze vandaan komen, waar ze zich thuis voelen en waarom. Daarom gaat Jason met band een tour maken langs regionale zenders om de nieuwe single te spelen en in iedere regio wordt een liedje van een lokale held gecoverd. Jason Staal en zijn band staan te popelen om het liedje aan iedereen te laten horen en komen graag spelen.

Actie thuisconcert Jason Staal:  Via social media wordt de single ook flink gepromoot. Deel een selfie via Instagram of Facebook met de hashtag #ikkomhiervandaan en win een concert van Jason Staal bij je thuis.