Marinho brengt “Bimba Bella” opnieuw tot leven !

De nazomer is in aantocht het was voor iedereen een bewogen jaar, Uiteraard ook voor de Horeca en Entertainment industrie,Maar nu mogen we eindelijk weer! Ook voor Marinho betekend dit groen licht.

Marinho is opnieuw de studio ingegaan om daar een oud nummer van de Belgische zanger Willy Williams (Bimba Bella uit 1964) op te nemen dit uiteraard in een geheel nieuwe eigentijdse uptempo versie,
Na zijn succesvolle single Griekse nacht die eerder dit jaar is uitgebracht, Heeft Marinho er ook dit maal voor gekozen om Bimba Bella te laten produceren door Manfred Jongenelis, (Manfred Recordings)
De snaren van de gitaren werden weer bekwaam bespeeld door Zonzo Basily ook de accordeon partijen werden ingespeeld door Manfred Jongenelis, met achtergrondzang van Jody Pijper, Manfred en Sharona Jongenelis, Ook dit nummer zal opnieuw worden uitgebracht onder de label van Smaragd Music waar Marinho eerder dit jaar zijn platen contract heeft getekend. Samen met de opgenomen videoclip in authentieke Italiaanse stijl zal dit nummer ongetwijfeld veelvuldig op de Nederlandstalige zenders te beluisteren zijn.