Kevin Paré en Pieter van der Zweep in duet.

Kevin Paré en Pieter van der Zweep hebben leuk nieuws! Voor hun nieuwe single slaan ze de handen ineen en zingen ze samen het nummer ‘Kameraden’.

“Dit duet moest er gewoon een keer van komen!”, vertelt Pieter. “We komen allebei uit Groningen, delen dezelfde muzieksmaak en hebben een goede klik samen.” Kevin gaat verder: “Pieter is een geweldige zanger. In de studio haalden we het beste in elkaar naar boven en onze stemmen bleken fantastisch te matchen!”

‘Kameraden’ is een pakkend nummer dat gaat over onvoorwaardelijke vriendschap. Pieter: “De afgelopen tijd was roerig voor iedereen. Juist dan besef je hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.” Kevin vult aan: “Echte vriendschap gaat niet over kwantiteit, maar kwaliteit. Dit lied slaat de spijker op zijn kop.”
Pieter heeft al diverse muzikale hoogtepunten mogen beleven. Zo gooide hij begin dit jaar nog hoge ogen in het SBS6 programma ‘Beat Me’ en wist hij het ver te schoppen in het 8e seizoen van The Voice of Holland. Eigen singles als ’Je Neemt Me Mee’ en ‘Dansen’ zijn grijsgedraaid op de Nederlandse radio. Net als Pieter bewees ook Kevin zich al eerder met eigen repertoire. Zijn recentste singles ‘Waarom Niet’ en ‘Ik Kom Eraan’ werden gretig opgepakt en gingen hard op Spotify. Naast het zingen is Kevin ook talentvol componist en tekstschrijver. ‘Kameraden’ is dan ook mede door hem geschreven.
Aanleiding voor het maken van het lied was een verzoek van de presentatoren Harry en Milano Waterloo, die voor hun nieuwe televisieprogramma ‘Op Weg Naar Muziek’ (dat binnenkort op de Groningse zender OOGTV van start gaat) op zoek waren naar een passende intro tune. Het resultaat pakte echter zo goed uit dat al snel besloten werd er ook een single van te maken.
‘Kameraden’ kun je vanaf 15 oktober overal beluisteren!