Gebroeders Knipping & Schlager Bruders

Met de carnaval in het verschiet zijn de Nijmeegse Gebroeders Knipping samen met de Schlager Bruders de studio van Waylon van der Heijden ingedoken en hebben de feestsingle “Polonaise Hatseflats” opgenomen.

De Gebroeders Knipping bestaande uit Jean jr. en Joey Knipping zijn net als de Schlager Bruders, Theo Janssen, John Haefkens en Gerard Adolfs geen onbekende in het feestcircuit! Een unieke combinatie met een hoog feestgehalte!

De drijvende kracht achter de Gebroeders Knipping is vader Jean. Hij schreef de basis en samen hebben ze de puntjes op de i gezet. Met de tekst van dit nummer wordt met een knipoog gekeken naar een bekende multimiljonair en vakantieparkbaron op de melodie van het bekende “Lieve Frans”. Dit nummer is ooit bekend geworden door de Boertjes van Buuten en de Groesbeekse Sunstreams.

De muziek is ingespeeld door de muzikale duizendpoot Waylon van der Heijden en opgenomen in de Goldfinger Studio. Hij is uitgebracht bij Zebra Music/Berk Music.

Het lied is te beluisteren op o.a. Spotify en verkrijgbaar bij alle bekende downloadstations.