Elias van Hees – Iemand als jij 

Elias van Hees (34) uit Den Haag brengt met zijn nieuwe single ‘Iemand als jij’ een serenade aan zijn vrouw Nina. Het is alweer de vijfde single sinds de lancering van feestnummer Het Meisje van de Bakker in juni 2019, waarmee Elias als zingende politicus een hoop landelijke belangstelling kreeg.

Nu lanceert hij een Nederpop-plaat en slaat hiermee een voor hem nieuwe muzikale weg in. De nieuwe single ‘Iemand als jij’ is een officiële Nederlandse bewerking van Van Morrison’s Someone like You. Frank Affolter – hitcomponist van De Mallemolen – schreef de Nederlandse vertaling voor Van Hees. Peter la Haye produceerde samen met JP van der Sluis van Today Music de single, die in de Leico Studio is opgenomen. Hierna is de single gemasterd door Sander van der Heide (bekend van o.a. Marco Borsato, Anouk & Bløf).