Dave Jeltema – Wij zijn broers van elkaar

Dave Jeltema woont in Westervoort en houd onwijs veel van zingen. Dave komt alweer met een nieuwe single, deze keer met als titel “Wij zijn broers van elkaar”.Dave; Ik zat op een dag in de studio van Dave van Well in Nijmegen te brainstormen over een opvolger van mijn vorige single “Antonelle Toen kwam ik op het idee, dat ik een lied over mijn broer wilden maken. Waarom over me broer! Nou dat heeft een speciale reden, want ik heb hem al vaak gevraagd of wij als broers samen een tattoo gaan zetten, maar hij hield steeds de boot af.
Tot op een dag dat hij mij appte en zij, wanneer gaan we hem zetten dan? We hebben toen een
afspraak gemaakt bij Tatoeëerder en hebben samen een tattoo laten zetten.

Ja mijn broer is zeer bijzonder voor mij, we hebben onze opa verloren en dan zie je pas wat je als
broers voor elkaar bent. We hoeven elkaar maar te bellen en staan direct voor elkaar klaar.

Zelfs toen ik vroeg of hij mee wilde spelen in mijn nieuwe videoclip, was zijn antwoord, ja dat
wil ik wel maar niet volop in beeld.


Ik ben blij op dit resultaat, want “Wij zijn broers van elkaar” is een prachtige single geworden,

geschreven en geproduceerd door Dave
van Well van de Dutch Artist Music Studio De videoclip is wederom gemaakt door mijn vaste clipmaker Robert Vegt, een mooi team waar ik trots op ben, aldus Dave Jeltema.