Nieuwe single Silvia Swart.

Met de nieuwe eigenwijze single ‘Boemerang’ ga ik de herfst periode in. Een bewuste keuze. Het lied ligt al vanaf halfweg september op de planken, opgenomen en gemasterd bij Terry West Productions.

Na de rustige periode kwamen de meeste collega artiesten en bands massaal met nieuwe muziek uit, daarom bewust gekozen om de single later te lanceren, zodat er wellicht wat ruimte ontstaat en iedereen gedraaid kan worden.

De melodie is afkomstig van Peter Koelewijn, die het een hele leuke versie vind. Dat geeft toch alvast een mooie voldoening. Hopelijk bevalt het de Radio stations en luisteraars ook.

Een leuke anekdote :

Silvia’s vader, ruim 45 jaar platenkenner, Platenkoning JB Swart hoorde het lied en zijn mening was : ‘Tja, het is er eentje zoals vele andere platen’ vervolgens een paar minuten later floot hij de melodie exact, waarop verbaasd gereageerd werd en hij zei : ‘Oh, ik denk toch dat het wel een potentie heeft’

Het is in ieder geval een gezellige, vrolijke, vlotte plaat die hopelijk geregeld te horen zal zijn en voor iedere luisteraar een plezierige indruk achter zal laten.

Voor meer info : http://www.silviaswart.nl en de social media kanalen waar geregeld nieuws, maar ook leuke herinneringen, middels foto’s en video’s en persoonlijke info op te vinden is.