YOUNES MOHCIN -“Jij Alleen”

Younes Mohcin is een 25 jarige zanger die nu 5 jaar bezig is met zijn muziekcarrière. Hij woont in Naaldwijk, een dorpje gelegen in Het Westland. Younes heeft een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader.

Younes vergaarde “bekendheid” met het uitbrengen van Covers en Mashups. Hij heeft nu al meer dan 100.000 vaste luisteraars op Spotify. Younes maakt emotionele en vrolijke pop muziek waar hij al zijn zijn gevoelens in kwijt kan.

“Jij Alleen” is een track van zijn aankomende album. Deze single is nog maar net uit, maar heeft inmiddels al meer dan 100.000 streams op Spotify! Het nummer gaat over eenzaamheid in al zijn vormen. Dat thema gekoppeld aan een prachtige lijzige melodie, zal verklaren waarom dit nummer ook jaren later nog steeds gedraaid zal worden.

Tekstschrijver(s)

Tekst: Younes Mohcin
Muziek: Stephan Bouwman, Kevin Munoz, Maarten Bokma