Suzy Dexter komt met Nederlandstalige single

De naam Suzy Dexter is bij velen bekend. Over de muziek die ze heeft uitgebracht  is lovend geschreven door de vak pers en je hoort haar nummers dan ook nog regelmatig op de diverse radiostations. Drie albums heeft deze van oorsprong Brabantse zangeres uitgebracht in het Engels en na een periode van stilte is Suzy back en hoe?

Met een Nederlandstalig nummer, door haar zelf geschreven.
“Zink met me mee” is de titel en is vanaf vandaag te downloaden en te streamen en de bijbehorende clip is te zien op You Tube en andere media kanalen. Met dit Nederlandstalig debuut gaat Suzy Dexter een nieuwe weg bewandelen. Ben jij nieuwsgierig naar haar plannen, volg haar dan op facebook of kom regelmatig een bezoekje brengen aan haar website. Op beide kanalen zal ze je  op de hoogte houden.