Single Danny De Roover – Het Voelt Zo Goed

Danny De Roover groeide op in het café van zijn ouders en werd er constant geprikkeld door muziek van bekende en minder bekende zangers. Als kleine jongen leerde hij accordeon spelen, muziek zat hem degelijk in het bloed.

Meestal bleven zijn optredens beperkt tot de zaak van zijn ouders, “Dancing Parasol”. Zijn repertoire gaat van liedjes van Will Tura en andere bekende Vlaamse zangers tot Nederlandse hits zoals “Als de Nacht Verdwijnt”. Door het regelmatig optreden in Dancing Parasol kwam ook de zin om meer, maar ook buitenshuis op te treden. Ook het aantal fans groeide en tegenwoordig treedt Danny op over heel het land.

Het gelijknamige  album “Het voelt zo goed” van Danny De Roover bevat alle singles van de laatste jaren, inclusief de allernieuwste single met de gelijknamige titel. Van “Jij bent het mooiste”, “de mooiste woorden” over “Hart van goud”, “Jessica”, “Als het leven naar liefde smaakt” en “Kon ik nog maar bij jou zijn”, waarvan Danny de nieuwe tekst zelf schreef. Ook staan er 2 duetten op met zijn dochter Thaisa, namelijk “Jij alleen”, een nummer van Will Tura en “Alles komt goed, alles wordt beter”, waarmee dat ook op 1 kwam in verschillende hitlijsten. Allemaal pareltjes die zullen gesmaakt worden door liefhebbers van het populaire Nederlandstalige genre.