Nieuwe single van RASOAM  – ‘Trappa Gas’

Rasoam, 25 jaar oud en opkomende artiest uit Den Haag, is al van kinds af aan bezig met muziek. Hij heeft een karakteristieke lage stem. Zijn faam in Den Haag groeit, met name door overtuigende optredens tijdens de Haagse Hiphop sessies van H3C.

Met opvallende, verhalende teksten en een gedreven manier van rappen weet hij songs helemaal naar zijn hand weet te zetten. Rasoam bracht dit jaar al zes singles uit, waaronder 5 videoclips. Het aantal streams en views voor zijn tracks groeit exponentieel.

Trappa Gas is een Nederlandstalig hip-hop track met EDM en techno invloeden. Trappa Gas is ruig, vuig, snel, prettig gestoord en gedreven. Het gaat over alles uit het leven halen wat erin zit. De lage monotone maar toch ook melodieuze zang zweept de beat op en omgekeerd. Een lekker pittig nummer!