Nieuwe single Peter la Haye “Ware Liefde”

De nieuwe single van Peter la Haye “Ware Liefde” is zojuist uitgekomen. De zanger zingt het lied speciaal voor zijn vrouw Leida, de liefde van zijn leven.

Peter heeft deze plaat zelf geschreven en wil met dit lied elk thuisfront een hart onder de riem steken. Soms is het helemaal niet erg om je gevoelens te uiten voor je vrouw of vriendin. Peter doet dit in een lied.

De videoclip voor zijn nieuwe single is in Spanje opgenomen. Waar Peter een optreden kwam verzorgen en hij zijn vrouw mee nam en deze liefdevolle vakantie was een mooi moment om de clip op te nemen. Met hun vakantiekiekjes deden ze bijna zelf alle beelden filmen en editen.

 

“Lang geleden…”, zo begint Peter zijn nieuwste single. Ongetwijfeld binnenkort veelvuldig te beluisteren en bekijken op de Nederlandstalige stations.