Nieuwe single HIK ‘Los’.

Hik is een Hummelose dialectrock-feestband. Deze 5-mansformatie heeft de afgelopen jaren menig gezellige feestavond in café, zaal, tent of openlucht verzorgd. Van rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek, het wordt allemaal ten gehore gebracht.

Hik speelt naast de meezingers die een feest van herkenning zijn ook enkele eigen
uitgebrachte nummers. De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel.
Naast de drums, bas-, slag- en sologitaarbezetting heeft Hik een toetsenist welke zorgt voor warme melodielijnen en vrolijkheid.
De oprichting was al in1999, 4 vrienden begonnen samen muziek te maken. Het eerste optreden volgde al snel en daarna steeds meer en meer. Naast café- en zaalhouders die Hik wisten te bereiken, meldden er ook organisatoren voor schuur- en tentfeesten.
Waar in de beginjaren de nadruk vooral op rock (‘n Roll) muziek lag, is de focus in loop der tijd ook verschoven naar een complete feestavond voor jong en oud. Hik laat zien dat zij schik hebben in het muziek maken, betrekt het publiek bij hun optredens en zo wordt er samen gezorgd dat ieder optreden een mooi geslaagd feest wordt!
In 2018 heeft Hik het nummer ‘Loat ow lekker goan’ uitgebracht. In januari 2019 kwam hun tweede nummer ‘Maak ow niet gek’ uit. In de zomer van 2019 is het zomerse nummer ‘Zwieren’ uitgekomen en nu in september 2021 is het stevige nummer ‘Los’ een feit.

Boekingen: burovoormuziek.nl
Facebook: band Hik Hummelo
Instagram: band HIK Hummelo
Spotify: band Hik Hummelo