MUSIC VIDEO VAN APPRECIATE GAAT IN PREMIÈRE! 

In juli van dit jaar presenteerde de 17-jarige Anouk Gerritsen haar eerste single “Appreciate”. Terwijl het nummer al werd opgepikt door diverse media en radiostations, werkte Anouk deze zomer aan een sfeervolle Music Video!

Nu de herfst langzaam zijn intrede doet en we straks weer na een lekkere boswandeling thuis bij de openhaard gaan zitten, breekt de periode aan waarin we de kleine dingen in het leven weer extra gaan waarderen. Appreciate is een song over het waarderen van die kleine dingen en het waarderen van jezelf. Deze heerlijke feel good song geeft een positieve en rustgevende vibe aan iedereen die dat even nodig heeft! Laat die herfst nu maar komen!De creatieve, in Susteren woonachtige Anouk volgt sinds vorig jaar een opleiding tot popmuzikant aan het VISTA college in Heerlen. Daarnaast heeft zij zangles van Diana Olierook bij de Hometown Studio Music Academy. Toen Anouk in de zangles haar zelfgeschreven song “Appreciate” liet horen en er ook nog eens bij vertelde dat ze het in slechts één avond geschreven had, was haar zangdocent direct onder de indruk van haar songwriterstalenten vond dat hier op professionele wijze iets mee gedaan moest worden! Samen met de studiomuzikanten en producer van Hometown Studio Records dook Anouk de studio in om het nummer verder uit te werken, met als resultaat de single die vandaag gepresenteerd wordt!Een vrolijke feel-good popsong, met een klein countryrandje! Ondanks haar jonge leeftijd heeft Anouk al veel inspiratie voor het schrijven van haar songs: ”Mijn inspiratiebronnen zijn The Foo Fighters, Krezip en The Last Internationale. Ik schrijf popnummers over mijn leven. Ik hoop dat ik mensen kan inspireren met mijn muziek”, vertelt Anouk. Op dit moment treedt zij al regelmatig op tijdens bijvoorbeeld open podia en neemt zij deel aan trajecten van Kunstbende Limburg en Popsport. Sinds kort heeft zij een nieuwe band waar ze snel mee op het podium hoopt te staan!De Music Video is geproduceerd door het jonge talent Fleur van der Hoff. Zij studeert eveneens aan het Vista college in de richting Audio Visuele Productie.De single “Appreciate” van Anouk Gerritsen is te streamen en downloaden via alle reguliere portals.Op vrijdag 17 september 2021 om 17.00 uur is via YouTube de première van de Music Video!