Martin de Jager – Als de hemel toch eens was

Martin de Jager heeft in het verleden al een aantal swingende nummers uitgebracht die veel airplay wisten te behalen op de vaderlandse radiostations. Z’n nieuwe single ‘Als de hemel toch eens was’ zal opvallen en luisteraars zullen zich afvragen wie de zanger is van deze gezellige meezinger.

Over het onderwerp ‘de hemel’ wordt natuurlijk vaak gesproken. Je weet dat er ooit een tijd komt dat je gaat vertrekken, maar je weet niet waarheen. Als Martin dat mocht bepalen zou het een paradijs zijn waar veel soorten mensen regelmatig feesten met bier en rode wijn. ‘Ik kwam een tijdje geleden bij Frank (Verkooyen) om te praten over een nieuwe plaat. Hij vertelde me dat Wim Roeffen een tekst had geschreven waarvan hij dacht dat deze bij mij zou passen. Ik hou wel van gekkigheid in een lied en dat zit er gelukkig in verwerkt. Daarnaast springt het feestgehalte eruit.