Jeroen Kramers single ‘De Pont naar Noord’ nu met videoclip!

Bij de nieuwe single ‘De Pont naar Noord’ van Jeroen Kramer is nu ook een videoclip uitgebracht – een stijlvolle weergave van de ‘mijmerkracht’ die een veerboot met zich meedraagt, gemaakt door beeld- en geluidskunstenaar Hessel Stuut.

Telkens als ik kans zie
Neem ik een kwartier vakantie
Naar Noord
Iedere stad verdient zo’n heilzaam toevluchtsoord Als de pont naar Noord

De pont naar noord is geschreven en gespeeld door Jeroen Kramer, bijgestaan door bassist Phaedra Kwant ( Do, Eric Vloeimans , Frederique Spicht), en geproduceerd door Benjamin Rheinländer.

NOG MEER NIEUWS

In het najaar is Jeroen Kramer samen met zijn “Sint-collega’ Dieuwertje Blok te zien in de Nederlands theaters in het jeugdtheaterstuk De Prins van Oranje. Een sprookje dat ook als boek en luisterboek zal verschijnen bij Uitgeverij Rubinstein.

EN WIST U TROUWENS

…dat Jeroen Kramer ook nog, samen met Govert Schilling, verantwoordelijk is voor de Nederlandse vertaling van het lied Kind van de Maan , oorspronkelijk Hijo de la Luna, waarmee zangeres Leoni Jansen begin september schitterde in The Voice.

Meer over Jeroen Kramer: jeroenkramer.nl/muziek

tekst, muziek, vocals & gitaren: Jeroen Kramer bas: Phaedra Kwant

drums, toetsen, producer: Benjamin Rheinländer