Jeroen Kramer DE PONT NAAR NOORD

Woensdag 16 september brengt singer-songwriter Jeroen Kramer een nieuwe single uit: De Pont naar Noord’ – waarin de veerboot als rustpunt, drijvende yogamat, kortstondige time out: 

Het nummer is geschreven en gespeeld door Jeroen Kramer, bijgestaan door bassist Phaedra Kwant ( Do, Eric Vloeimans , Frederique Spicht), en geproduceerd door Benjamin Rheinländer

Nog meer nieuws:

In het najaar is Jeroen Kramer samen met zijn “Sint-collega” Dieuwertje Blok te zien in de Nederlands theaters in het jeugdtheaterstuk De Prins van Oranje. Een sprookje dat ook als boek en luisterboek zal verschijnen bij Uitgeverij Rubinstein (en uiteraard zullen zij tussen de bedrijven door ook weer klaar staan om de Sint te ontvangen!).

 En wist u trouwens dat…

…Jeroen Kramer ook nog, samen met Govert Schilling, verantwoordelijk is voor de Nederlandse vertaling van het lied Kind van de Maan , oorspronkelijk Hijo de la Luna, waarmee zangeres Leoni Jansen begin september schitterde in The Voice