Door Jou heet de nieuwe single van de Vlaamse zanger CHRIS REILHOF

Chris Reilhof is geboren op 12-06-1969 te Tielt (west- Vlaanderen) Zijn eerste stappen in de muziek zette Chris bij het plaatselijke zangkoor in Meulebeke op 16-jarige leeftijd. Hierna kwam de soundmixrage…


In 1988 deed hij mee aan het bekende tv-programma van Henny Huisman De Soundmixshow die ook in België te zien was. Zo ging de bal voor Chris aan het rollen, datzelfde jaar nam hij nog 3 singels op. De singels gaven hem vooral streekbekendheid en op allerlei evenementen
was hij te zien.
Ook nationaal (Radio 2) was er al eens een singel te horen van hem en dat resulteerde in
een samenwerking met een nieuwe producer, Christophe Wybouw van Onadisc . Die man had toen ook de Vlaamse zanger Christoff onder zijn hoede. Met de singel: “Ik voel me zo goed” haalde Chris meteen een plaats in het populaire VTM-programma “Tien om te zien” maar ook op de Nederlandse TV RTL 4. In 2002 deed Chris mee met een liedje van John Paul Young “Love is in the air” Chris was ook te bewonderen in programma’s van internationale allure met artiesten o.a. The Gibson Brothers, Kool and the gang, Peter Koelewijn Gerard Joling, Koos Alberts. Chris heeft best wel erg veel gedaan, maar In 2021 leerde Chris tijdens de coronaperiode de Nederlandse Zanger Henk Damen kennen en dat resulteerde in een samenwerking met alvast een voorstelling van een nieuwe singel “Door jou”.