Door de Nach – Mella

“Door de nach” is de 2e single van het debuutalbum “PLAT” van de uit Neer afkomstige zangeres Mella. Ze is een Limburgse artiest die vanuit het verre Turnhout (België) in haar “moodertaal” (Moedertaal) zingt over heel diverse onderwerpen zoals nostalgie, geluk, eenzaamheid, de zomer en het lief en leed van een schoen en werd in Limburg met veel lof ontvangen.

De zangeres, muziek- en drama docente is op vele fronten actief in de culturele sector en hoopt met deze 2e single “Door de Nach” haar bekendheid buiten de provinciegrens en natuurlijk in het Vlaamse deel van België uit te bouwen.

Zoals bij zoveel dingen gooide Corona roet in het eten. De opname moest keer op keer uitgesteld worden, maar begin dit jaar kroop Mella samen met een groep getalenteerde muzikanten dan ook eindelijk de studio in. Ze kreeg de muzikale medewerking van Dirk Bosman, Eric Duyckers, Kars Grit en Geert Verheijden.