Dave Joosten – Massa is Kassa

Zanger Dave Joosten is al meer dan 25 jaar actief in de muziekwereld. In de regio Limburg en Brabant heeft hij al een aardige reputatie opgebouwd. In 1996 lanceerde hij z’n debuutsingle “Opa”, een nummer geschreven en ooit uitgebracht door Ad van de Hurk, oftewel Andy de Witt.

Samen met Silvio van de Ven vormt hij tevens duo Gustaf & Otto dat bekend staat van foute feestnummers en gezellige Duitse schlagers. Onlangs heeft Dave een platendeal gesloten met Ton van Gils (Nationale Artiesten Parade). Het draait allemaal om een single die over het bekende tv-programma MASSA IS KASSA gaat. Bijzonder is ook de betrokkenheid van Peter Gillis. Hij speelt namelijk een rolletje in de clip die door Ron Schmid is opgenomen in één van de Oostappen vakantieparken waar Gillis de scepter zwaait.

‘Binnenkort mag ik meer onthullen over de single, maar dat het spraakmakend zal worden is een feit. Samen met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern is er een plaatje opgenomen dat op Gillis z’n lijf is geschreven.