Michel brengt op veler verzoek Let us love again als single uit.

Het nummer ‘Let Us Love Again’ dat geschreven is door Michel Wolsink en gecomponeerd door Rob Mullink is afkomstig van Michels album ‘Dit ben ik!’. Het nummer werd destijds als Bonustrack toegevoegd aan het Album.

Zoals dat zo vaak gaat bij een Album wordt de single die als voorloper uitgebracht wordt het beste opgepakt door radiozenders. Als je geluk hebt komen er misschien nog enkele nummers van het Album in de spotlights, maar de rest van de tracks komen in het vergeethoekje terecht en worden eigenlijk niet gehoord. Dat vond het team achter Michel heel erg jammer wat daar is de single ‘Let Us Love Again’ eigenlijk veel te goed voor! Dus: op verzoek van heel veel fans, friends en andere muziekliefhebbers hebben Michel en Jolanda Clement van JC Records besloten dit fantastische Engelstalige nummer nu als single uit te brengen. Wij hopen dan ook dat ‘Let Us Love Again’ op deze manier in de spotlight komt bij de radiostations en de aandacht krijgt die
het nummer verdient.
De single ”Let Us Love Again” zal op 23 augustus 2021 digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC-Records en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, AppleMusic, Deezer, Amazon, Tidal enz.