Marga Bult DIEP BEDROEFD om overlijden vader van haar kinderen.

Marga Bult is diep bedroefd om het overlijden van vader van haar kinderen.  Marga laat zojuist weten dat haar grootste vriend door dik en dun, prachtmens en bovenal ‘n zeer liefdevolle vader van hun 3 kinderen,  thuis omringd door de liefde van hun hele gezin, na ‘n aantal heftige weken, rustig is ingeslapen.

Marga; “Velen van jullie kennen hem als geweldige organisator van ontelbare events, tv producties, concerten, managementszaken en als bevlogen, creatieve ondernemer. Hij kende zovelen in de entertainmentbussines en helaas is het voor ons gezin momenteel teveel, om dit iedereen persoonlijk te laten weten.

Voor iedereen die Jan van Ingen goed gekend heeft, met hem samenwerkte in de afgelopen jaren en tevens de behoefte voelt om afscheid van hem te nemen, is daar a.s. woensdag, 1 sept.a.s. alle gelegenheid voor tussen 20.00 en 21.00 uur in Stadstheater De Bond te Oldenzaal.

Wij gaan hem zo ontzettend missen….voor altijd in ons hart.❤️ RIP lieve Jan, aldus Marga Bult.
De Sterrenparade wenst Marga, de kinderen en verdere familie erg veel sterkte toe.