Jennifer Berton voelt zich goed en dat is de boodschap die ze brengt in haar nieuwe single.

Samen met het nieuwe management, HAPPY FENIKS (David Galle) bouwen ze verder op de fundamenten van een bewezen formule; een gekende melodie opblinken tot een 2021 sound, zeer herkenbaar en vooral vlot meezingbaar. Probeer maar eens stil te blijven zitten op de tonen van de Zweedse wereldband ABBA.

Vlaanderen leerde Jennifer Berton vooral kennen sinds haar deelname aan Belgium’s Got Talent in 2015. Met haar deelname toonde Jennifer Berton haar veelzijdigheid als zangeres: van swingend podiumbeest tot de ballad die ze bracht in de tv show.

De eerste podiumstappen kwamen er al op 11-jarige leeftijd, de eerste single, ‘Si Tu Savais’ kwam er in 2013, de single kwam er toen onder impuls van haar management, David Galle.
Recente gesprekken brachten Jennifer Berton en David Galle opnieuw samen,
‘ never change a winning team’.

Jennifer Berton durfde onbetreden paden bewandelen, ze bewees zich als tekstschrijfster met het nummer ‘Ik hou nog steeds van jou’, later stapte ze de befaamde Abbey Road Studio’s binnen om ‘zachtjes in mijn hart’ in te zingen.

In 2018 leerde Jennifer Berton haar huidige levenspartner kennen, daar zit muziek in!
De kennismaking tijdens de pré-audities van The Voice van Vlaanderen resulteerde in 2020 in een huwelijk én de geboorte van een dochter in september van datzelfde geluksjaar.
Het gezin, de dochter, houden mama niet weg van het podium, Jennifer Berton vond samen met haar partner Jordy de goede balans om een gezinsleven te combineren met een zangcarrière.

‘Wat ik ook doe’, ‘Alleen jij’, ‘Zachtjes in mijn hart’…, haar fans, het publiek kan en zal ze blijven meezingen.
Jennifer Berton blikt vooruit; een nieuwe song, nieuw management én een bomvolle agenda geven haar het vertrouwen in de toekomst!