Jaman en Juan Richard – Dicht bij je zijn

Het Spaans – Nederlandstalige duet ‘Dicht bij je zijn’ van Jaman & Juan Richard zal door de fans van Jaman als verrassend worden ontvangen. Dat verwacht de inmiddels 40 jarige zanger, die op verzoek van z’n vrouw het idee kreeg aangereikt om een twee-talig lied op te nemen in de stijl van Enrique Iglesias en Rolf Sanchez

Jaman stond daarvoor open en nam vervolgens contact op met Juan Richard. Als zoon van Terry en Truus Niks (Duo The Romantics) werd hij vanaf z’n geboorte  al ‘besmet’ met het muziekvirus. Een groot deel van z’n jeugd groeide Juan op in Spanje en beheert de Spaanse taal perfect. Juan Richard wist precies was Jaman voor ogen had en ging aan het werk. Op een gegeven moment werd het idee geopperd om samen een tekst te schrijven. Jaman bedacht het Nederlandstalige  gedeelte en Juan Richard vulde de rest aan in het Spaans.