AOSEM – ’t Is pas over as ’t over is

AOSEM is een Nedersaksische Roots-Americana band uit Drenthe. De band is beïnvloed door artiesten als Tom Petty, Ryan Adams, The Eagles en natuurlijk door Daniël Lohues. In 2017 beginnen Harmen Boels, Hilko Stoffers en Erik Koerts met het schrijven van liedjes in het Drents en AOSEM is een feit.

En niet zonder succes. In rap tempo worden een aantal nummers opgenomen die meteen veelvuldig op de noordelijke en oostelijke radiostations worden gedraaid en af en toe ook de nationale radio weten te halen.

Zowel in 2017 als in 2018 werd deelgenomen aan het Drents Liedtiesfestival. In de laatste editie is de band tweede geworden met het nummer “Wat dee ‘k  Verkeerd”. Sinds 2018 worden Harmen, Hilko en Erik bijgestaan door Arnoud van Loo, Rob Groenwold en Lex Bekink.

In 2019 brachten ze de goed ontvangen EP ‘Terug’ uit en eind 2020 bracht Marista hun eerste album ‘Duuster’ uit, dat zowel digitaal als op CD en Vinyl verscheen en veel goede recensies ontving. De fanschare van AOSEM wordt ondertussen groter en groter en het publiek kijkt uit naar die grotere dampende optredens, die er ongetwijfeld weer volop gaan komen.