Volkszanger Maico uit Enschede is rijzende! 

De Enschedese volkszanger Maico (26) Gaat lekker met zijn zangcarrière en eigen nummers op spotify, daar bereikte de jonge zanger bijna 50.000 Streams voor zijn hit single ‘We Doen Nog Een Drankje’

Daarvoor bereikte hij al is eerder op de single ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’ meer dan 100.000 Streams je kunt wel zeggen dat de Twentenaar aan het doorbreken is! Ook op het social media gaat het goed vooral op instagram heeft Maico meer dan 23.000 volgers hij is dus echt Up coming! alles is begonnen in 2010 op een talentenjacht in Oude Pekela waar hij een platencontract tekende en nu 11 jaar verder is het olie vlekje flink aan het verspreiden door Nederland met vele optredens en radio bezoeken, Zijn laatste single ‘Het Is Weer Weekend gaat ook nog steeds erg goed. Maico is ook te zien in een nieuw tv programma voor Npo 3 binnenkort meer hierover.