SUMMERTIME is de nieuwe single van Tjeerd Abma!

Tjeerd Abma was als zanger actief in verschillende bands, voordat hij op de solotoer ging. Tjeerd Abma is zo’n artiest die zeer regelmatig te zien is op de meest uiteenlopende podia en bij regionale en lokale zenders.

Hij maakt dan ook prima muziek en heeft een enorm repertoire. In 2002 won hij met de projectband Javelane de Nationale Prijs voor Studentenbands. Ook is hij kortstondig de zanger geweest van Kevin’s Crew. In 2004 begon Tjeerd als zanger/gitarist met avondvullende solo optredens. Na jarenlang succesvol covers te hebben gespeeld bouwde Tjeerd een repertoire van eigen nummers op. Regelmatig brengt hij singles waardoor zijn fanschare groeit en hij steeds meer bekendheid weet te oogsten. Tjeerd heeft nu al zoveel singles uitgebracht, dat een nieuw album niet lang meer op zich zal laten wachten.

Zijn voorlaatste single ‘Leaves’ was een erg persoonlijk nummer naar aanleiding van de hersentumor-operatie die Tjeerd had ondergaan. Natuurlijk heeft dit allemaal veel indruk gemaakt en invloed gehad op zijn leven. Inmiddels gaat het goed met zijn gezondheid en kan hij ook weer zomerse muziek maken. SUMMERTIME is de titel van de nieuwste single van Tjeerd Abma: een ode aan de zomer en een ode aan het leven!