SLIJMBAL – Jij bent voor mij

Bijna 30 jaar geleden (1992) had Stef Bos een behoorlijke hit met deze klassieker… en nu gaat SLIJMBAL proberen dat suc6 te evenaren met zijn uitvoering van ‘Jij bent voor mij’.

Er zijn mensen die gelijkenis horen in de stemmen (klank/uitspraak) van Stef Bos & SLIJMBAL. Dat kan misschien wel kloppen, aangezien zij uit dezelfde streek komen. Stef komt uit Veenendaal en SLIJMBAL uit Ede (met veel familie in Veenendaal). Wij zullen de komende tijd nog veel meer van SLIJMBAL gaan horen. Hij heeft namelijk een prachtige song ingezonden voor het Eurovisie Songfestival 2022 (een up-tempo song met een duidelijke boodschap), heeft meerdere songs aangeboden aan ‘Kinderen voor Kinderen’, heeft een instrumentale track bij ‘Radio Tour de France’ neergelegd, etc, etc, etc… SLIJMBAL is een soort van ‘one man’ liedjesfabriek en heeft de productie momenteel voluit staan. Niet om te slijmen, maar SLIJMBAL is lekker op weg!