Nieuwe single voor Wesley Pol

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat wij wat gehoord hebben van Wesley Pol. In november 2020 verscheen zijn vorige single “De zevende hemel”. Maar met zijn nieuwste single “Schoonheid” is hij er helemaal  weer.

Ook dit is zeker weer een aanrader om eens goed te beluisteren, want deze muziekstijl zal menigeen zeer aangenaam in het gehoor klinken. Wie Wesley de afgelopen jaren een beetje gevolgd heeft, zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat de 30-jarige Drent een voorliefde heeft
voor het thema “liefde” en dit in een muziekstijl wat meer en meer eigen  wordt voor de zanger.
In zijn nieuwste single bezingt Wesley dan ook wederom de liefde, maar  dit keer in het bijzonder over karakter en uiterlijk van deze schoonheid. Wederom lag de productie in handen van Martin Sterken.

De single is vanaf vandaag te downloaden op alle welbekende  downloadportals.