Nieuwe single van LISA MECHELINA – Me Time

We moeten eerlijk bekennen: ook wij hadden nooit eerder gehoord van deze artieste. Je vraagt je af hoe het mogelijk is. Zo’n prachtige stem vol soul en dan ook nog zulke mooie liedjes schrijven, met teksten die je ziel raken. Het best bewaarde geheim van Hilversum, want – raar maar maar – daar woont ze toch echt.

Haar EP ‘Cheers to me’ is onlangs verschenen. ‘Me Time’ is de eerste single van deze EP die we gaan promoten. Lisa zelf zegt hierover: “Het gaat over de twijfels die ik jarenlang heb gehad over het uitbrengen van mijn eigen muziek. Ik wist dat ik het wilde doen, maar ik wist nooit hoe en met welke middelen. Ik heb altijd geleefd voor anderen; mijn studierichting was nooit iets wat ik echt leuk vond, mijn woonplaatsen vond ik maar niks en so it goes… In dit nummer sta ik voor het eerst achter mijn keuzes en het pad dat ik wil volgen: muziek. En dat is wat ik wilde dat het nummer uitstraalt.”

Het best bewaarde geheim van Hilversum laat van zich horen… en hoe.

Tekst en muziek: Lisa Mechelina
Productie: David van Akkeren