Nieuwe single en videoclip ‘Wij zullen leven’ van Nederlandstalige zanger Ferry Koestering 

In de clip van zijn nieuwste nummer “Wij Zullen Leven” is te zien hoe een begrafenis in mum van tijd op zijn kop wordt gezet door feestende en ondeugende 65+’ers.

De overledene staat weer op uit de dood middels een polonaise, er wordt met flessen champagne gespoten, rollators vliegen door de lucht en de zanger bemind de weduwe op het toilet… kortom, een fraai geheel die werkt op de lachspieren.

Een gewaagde keuze juist in deze tijd! Maar de goedlachse feestzanger legt uit dat men het met een korrel zout moet nemen:

‘Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat een begrafenis normaal gesproken serieuze en droevige
aangelegenheid is. Ik wil niemand kwetsen maar juist een lach op mensen hun gezicht toveren. Als zelfs de hoofdrolspeler in mijn clip de humor ervan in kan inzien, dan moet de rest van Nederland dit ook kunnen.’

Zieke maar optimistische figurant ontwaakt en springt uit de kist

Ferry Koestering doelt hierbij op Clemens Soszna uit Naaldwijk.

De figurant heeft namelijk al jarenlang een serieuze vorm van kanker onder de leden. Toch was de rol van de herrijzende overledene een grote wens van hem om te spelen!

‘Mensen die mij kennen begrijpen dat ik hier ondanks mijn ziekte de humor ervan in zie.
Dit is hoe ik ben en, het was waanzinnig leuk om te doen!. Leef het leven!’