Mag Guus Meeuwis met je dansen?

Na een waanzinnige reeks van maar liefst 50 concerten, sloten afgelopen weekend de deuren van Club Zoveel. Guus Meeuwis kijkt er met heel veel plezier en vol trots op terug.

Qua gevoel kwam het voor Guus dicht in de buurt van de Royal Albert Hall: de saamhorigheid van iedereen achter de schermen en de warmte van iedereen in de zaal waren ongekend. Huus heeft geweldig genoten en vond het heel bijzonder om na de show van jullie te horen dat we dat gevoel deelden.

Guus; “In de club hebben we een gloednieuw nummer gespeeld. Een liedje dat Jan Willem Rozenboom en ik samen met Armin van Buuren en zijn kompaan Benno de Goeij gemaakt hebben. We vonden elkaar door onze liefde voor de Nederlandstalige muziek van de jaren ’80. Het is de eerste popsong die Armin geproduceerd heeft.”