Jessy Arjaans – Een, twee, drie, vier

Veel eerder dan gepland verschijnt de nieuwe single ‘Een Twee Drie Vier’ van Jessy Arjaans op haar nieuwe platenlabel Knock Knock Music.’ Haar jongste single ‘Dat ik geen engel ben’ verscheen afgelopen april, maar vanwege een ontzettend leuk en positief gesprek met Rob van Knock Knock bleek dat hun neuzen dezelfde kant opstonden.

Om het publiek alvast een klein beetje in de stemming te brengen van hun plannen is besloten om haar nieuwe feestknaller te lanceren. Jessy is al geruime tijd een enorme fan van de Duitse zangeres Anna-Maria Zimmermann. Met name de grote hit ‘Himmelblaue Augen’ betekende zoveel voor haar dat ze daar een Nederlandstalige tekst op liet schrijven en ‘Hemelsblauwe ogen’ op single uitbracht. Dat bleek een schot in de roos. Vooral het dak eraf laten gaan in feesttenten en kroegen, lijkt mij helemaal te gek. Datzelfde idee had Rob ook die meteen spijkers met koppen wilde slaan. Ik stelde daarom voor om het nummer ‘1,2,3,4: Heute Nacht da feiern wir!’ eveneens van Anna- Maria Zimmermann in een Nederlandstalig jasje te steken.