Gunther F komt met oude kraker van Rob de Nijs.

Met zijn remake van ‘Dolle Dollie’ drukt Gunther F zijn eigen stempel op deze oude kraker van Rob de Nijs.

Deze single kwam tot stand dankzij de samenwerking met Freek Vanrooy, die het liedje in zijn homestudio opnam en vervolgens doorsluisde naar Lex De Groot voor mixing en mastering. Het resultaat laat een zeer geslaagde en stevige meezinger horen, die alles in zich heeft om te scoren in de hitlijsten.

In 2018 hernam Gunther zijn zangcarrière na een tussenpauze van bijna 20 jaar met de single ‘Ik proost op jou’ en was in de voorbije coronamiserie verplicht om een nieuwe stop in te lassen. Met zijn nieuwe single staat het licht weer op groen voor een stevige heropstart van zijn zangcarrière.

‘Dolle Dollie’ wordt uitgegeven door D & V en is te beluisteren en verkrijgbaar bij alle gekende portals.