GLIBBERS UIT LEIDEN KOMEN MET DEBUUTSINGLE

Laat juh lekkerr gaan” is de titel van de debuutsingle van het nieuwe duo ‘GLIBBERS’ en willen met dit nummer weer gezelligheid brengen, daar waar wij allemaal lang op hebben moeten wachten.

Dit oorspronkelijke nummer ‘Sofiawat een grote hit van Alvaro Soler in 2016 was, is door Henne in een Nederlandstalig jasje gestoken wat de tekst betreft. De muziek is gebleven zoals het was, want wat goed is moet je niet veranderen. Zoals de heren zelf zeggen, wij zijn geen grote zangers maar brengen wel feest en zeker met dit nummer “Laat juh lekkerr gaan. En lekker laten gaan doe je zeker als je het nummer hoort.Ramon en Henne leerden elkaar kennen via de facebook site Leidse Glibber,daar deelden zij al de gezamenlijke interesse voor de Leidse Cultband Rubberen Robbie. Na het uitwisselen van wat singels werd het idee geboren om eens samen een nummer te maken. Henne is heel creatief in het schrijven en werd op een ochtend wakkeren hij zag,zoals het nummer al aangeeft,de zon schijnen op het balkon en dacht, we gaan naar het strand toe vandaag! Even later na het opstaan hoorde hij de ringtone af gaan op de telefoon van zijn vrouw. Dat was de tune Sofiaen hij klom in de pen. Als geboren en getogen Leienaren besloten zij samen de studio in te duiken en onder de naam Glibbers dit nummer in te zingen. Wat Glibbers eigenlijk betekent in Leiden dat leggen beide heren graag uit in een interview, want dat het met een stukje Leidse Historie te maken heeft is wel zeker.In ieder geval hopen zij dat het nummer iedereen in zomerstemming zal brengen na een sombere tijd en zeggen hierbijLaat juh lekkerrgaan”!

https://www.youtube.com/watch?v=Vx6lhXzsQi4