Gewoon Henri uit Almelo komt met nieuwe single “Ga je met me mee”

Henri Kuipers, de tatoeëerder uit Almelo is in notime een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek onder de naam ‘Gewoon Henri’. Na zijn vorige single die uitkwam in Mei dit jaar laat hij weer van zich horen en komt met de nieuwe single “Ga je met me mee”. 

Met zijn maatje Juan Niks heeft hij er weer een mooie productie van gemaakt, met een leuk tempo is dit nummer opzwepend genoeg waar heerlijk op gedanst kan worden. De zomerse invloeden raken dit nummer zeker en er zit zelfs een beetje een Reggae soundje in. Na liedjes als “Hef het laatste glasCenten komen Centen gaanDans met me” “MoederZonder JouBeloof me” en “Mijn beste besluit” die goed gedraaid zijn, komt Henri nu dus met dit nummer Ga je met me mee” wat zeker ook weer regelmatig te horen zal zijn op de radio.Zijn grote hobby en tevens zijn werk is een creatief beroep en hij is daar ook bekend om in heel Overijssel en ver daarbuiten, namelijk tatoeëerder.Zoals bijna alles in het leven, komen de mooiste dingen toevallig op het pad. Zo ook de zangkunsten van “ Gewoon Henri. Enthousiasme wordt door hem met hoofdletters geschreven en met een goed team om Henri heen waaronder een gitarist, pianist, producer, management en plugger is de trein niet meer te stoppen.