DENNIS BAARS SCOORT ZOMERHIT MET ‘MI AMOR’

Met ‘Mi Amor’ keert Dennis Baars terug met een ultieme zomerhit. Na de succesvolle singles ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ en ‘Alles In Een’ lijkt het er sterk op dat Dennis met ‘Mi Amor’ zijn derde solo hit te pakken heeft.

De single kwam wederom tot stand in samenwerking met het succesvolle producersteam Sonic Solutions, en die combinatie levert perfecte resultaten op.
Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde zoals ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. ‘Mi Amor’ verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen en is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes etc.   (www.dennisbaars.com)