De nieuwe single van Xcoop

“The Middle of Nowhere” beschrijft het duiveltje wat in elk van ons verscholen zit. Een leugentje om bestwil, de waarheid verdraaien of dingen verzwijgen om problemen te vermijden…. Het zijn niet direct grote zonden maar aan het end van een mensenleven kunnen ze aardig gaan tellen.

De vraag is natuurlijk of je dat duiveltje wil toelaten of niet! Het verhaaltje in de tekst laat duidelijk voelen dat we als mens ons hierdoor een beetje verliezen in die grote mensenwereld. “I’m lost in this world” beschrijft dat onwennige gevoel. Zou de wereld er beter uit zien als we gewoon eerlijk durven zijn…

De videoclip is opgenomen in de bekende “Gaume Streek” in het uiterste dorpje van België genaamd Torgny. De mystiek van deze streek inspireerde de muziekformatie om daar in de toekomst nog eens terug te gaan maar dan op vakantie… 🙂