Aan ieder begin komt ook weer een eind ….. DuoNL stopt.

In 2007 vormden ze een duo en kwamen uit met hun allereerste single “Echte vrienden”. Nu in 2021 zijn ze nog steeds die echte vrienden, en nog veel meer dan dat. Maar… Aan ieder begin komt ook weer een eind.

DuoNL;  Wij hebben in die jaren heel veel leuke dingen meegemaakt: veel leuke mensen ontmoet, met diverse tv programma’s mee gedaan, met diverse artiesten reizen mee geweest, zelfs onze eigen artiestenreis gehad, een aantal albums uitgebracht, op grote pleinen en evenementen gestaan en zelfs met een aantal singles in de top 100, en vele regionale en nationale hitlijsten.

Corona heeft eraan bij gedragen dat we ruim een anderhalf jaar niet hebben opgetreden en eigenlijk maar weinig aan muziek hebben gedaan, ondertussen ook een ander huis gekocht waar we met veel plezier wonen met onze beestjes en de vele leuke dingen die wij rondom ons huis kunnen doen.

Dit heeft ons tot nadenken gezet en doen besluiten om te stoppen met onze muzikale carrière, wil je namelijk serieus gaan voor die grote hit moet je hier echt veel tijd in stoppen, soms een olifantshuid hebben en de energie kunnen opbrengen voor dat grotere succes.

Wij willen graag eindigen met het succes wat we tot nu toe hebben behaald.
in gedachten alle mooie momenten, de fans om ons heen, die ons trouw zijn gebleven en alle leuke mensen die wij zijn tegen gekomen op ons pad.
zie je ons nu nooit meer?? Ja natuurlijk wel!!!
Wij houden van feestjes, zijn zelf ook fan van het Nederlandse lied, en kunnen ons niet voorstellen dat er nooit meer toevallig een microfoon voorbij komt en wij spontaan nog een liedje zingen.

Wij hebben besloten om geen laatste afscheidsoptreden te geven en dit jaar niet mee af te reizen met hart voor muziek naar Rhodos, wij gunnen deze plaats aan een artiest of Duo die zich graag laat zien op deze mooie reis die je toch ook weer een boost geeft.

Wij bedanken iedereen die op een of ander manier heeft mee gewerkt aan ons succes, de mensen die voor ons bij het podium stonden, die onze liedjes mee zongen  en ons het applaus gaven.
Dank daarvoor, het gaat jullie goed.

Liefs Chris en Williejan