“Verlangen” nieuwe single Cäzilia

“Ik zal er altijd voor jou zijn” was de single van Cäzilia welke in het begin van 2021 in vele playlijsten terug te vinden was. Ook stond deze Drentse zangeres hiermee in diverse hitlijsten.

Het succes smaakte naar meer en in de zoektocht naar een waardig opvolger kwam ze terecht bij de succesvolle componist Tim Hemme welke haar liet kennismaken met een melodie die haar enthousiast maakte. Angele Radtke schreef er een tekst op en het kreeg als titel “Verlangen”. In studio “Het Atelier” in Weiteveen werd het opgenomen en vanaf vandaag is het verkrijgbaar zowel fysiek als in de download portals en natuurlijk via de diverse streaming diensten. Robert Vegt in de armen genomen om er een clip bij te maken en het plaatje in compleet. “Verlangen”is de zomer hit van Cäzilia.