“Samen de wereld zien” met Miranda & the Music Boys

Het Duo Wim en Miranda is al jaren een gevestigde naam in Noord Nederland en Noord Duitsland. Tot aan het begin van Covid 19 stonden ze wekelijks op het podium om publiek te entertainen met hun repertoire.

Repertoire wat geschikt is voor alle leeftijden want naast hun eigen werk hoor je ook de hits van vandaag en de meezingers.
Of het nu Nederlandstalig is Engels of Duitstalig bij Wim en Miranda ben je aan het juiste adres.
Anno 2021 gaan ze door het muzikale leven als Miranda & the Music Boys. En als trio in 2020 de single “Dankbaar” uitgebracht. Een single welke op vele speellijsten was terug te vinden. Voor de nieuwe single zijn ze gebleven bij hun vertrouwde componist Tim Hemme die ook de muziek voor de nieuwe single heeft gemaakt terwijl de tekst is geschreven door John Collee kreeg als titel “Samen de wereld zien” en het is opgenomen in Studio “Het Atelier” in  Weiteveen
“Samen de wereld zien” is te downloaden – te streamen en als fysieke single verkrijgbaar.
Een single die zal zorgen voor de nodige Airplay in Nederland en Vlaanderen. Wil je bij blijven en alles weten over dit trio en het succes van deze single volg hun dan op www.facebook.com/duowimenmiranda