Postuum en In Memoriam: release nieuwe single Vince – Duizend maal jij

Op 29 Mei 2021 is om 17:00 uur Vincent de Vries “Vince” in het bijzijn van zijn echtgenote Dita Jagersma, familie en vrienden heengegaan.

Lieve vrienden, familie en fans….als jullie dit lezen ben ik er niet meer. Nogmaals wil ik jullie mijn dankbaarheid uiten voor alle tijd die we met elkaar door mochten brengen in goede en mindere goede tijden. Sorry dat ik niet langer kon blijven en ik had nog graag wat meer tijd met mijn lieve Dita en jullie doorgebracht. Het was mij een grote eer jullie gekend te hebben en ik wens jullie allemaal een goed leven. Muziek was mijn grote passie en ik hoop dat de liedjes die ik mocht maken een mooi nalatenschap mag zijn. Dankjewel allemaal.

Mijn boodschap aan jullie: Leef niet gisteren, maar leef nu.

Overlijdensbericht Facebook (13) Vince Zanger | Facebook