Nigel Andrews – Laat mij maar leven

Nigel Andrews knalt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Laat Mij Maar Leven’, een heerlijk zomerse,moderne foxtrot. Dat zanger en entertainer Nigel Andrews een voorliefde heeft voor zijn stad Rotterdam is bij velen al bekend.

De geboren en getogen Rotterdammer, t is een graag geziene artiest in de havenstad en in zijn nieuwe videoclip zet hij de stad letterlijk in het zonnetje! Nigel Andrews knalt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Laat Mij Maar Leven’, een heerlijk zomerse,moderne foxtrot. Ook voor deze single toog Nigel weer naar Sonic Solutions, daarnaast heeft hij de afgelopen stille periode gebruikt om stappen te maken door een nieuw team om zich heen te verzamelen. Cameraman Ron Schmid (bekend van het SBS6 programma ‘Ik Geloof In Mij’) heeft prachtige beelden gemaakt van de stad die zijn gebruikt in de clip. Iconen als de Euromast en de Erasmusbrug zie je terug inde video.Nigel: ”Na elke single release zeg ik dat het mijn favoriet is. Zo ook bij mijn nieuwe nummer ‘Laat Mij Maar Leven.’ In deze vrolijke en dansbare meezinger heb ik de titels verwerkt van mijn eerdere releases. Mijn motto ‘Ik Doe Mijn Eigen Ding’ draagt dan ook bij deze productie uit waar ik voor sta . Met deze moderne uptempo foxtrot hoop ik heel wat muziekliefhebbers van het genre blij te mogen maken. Wederom een spannend avontuur want het nummer is weer totaal iets anders dan mijn eerder uitgebrachte singles, maar1 ding ontbreekt uiteraard niet: de accordeon!”