Nieuwe single van de Vlaamse zangeres Conny Brooks “Eens kom jij hier terug”

Conny is moeder van 4 kinderen en een trotse oma van haar 5-jarige kleinkind, en ze geniet volop van haar gezin en bewonderd andere artiesten in haar vrije tijd, ze mag graag een glaasje drinken met vrienden.

Ze heeft al meermaals gezongen met haar Nederlandse idool Corry Konings.
Conny zingt vanaf haar 16e en heeft 6 soloalbums uitgebracht waarvan 1 duettenalbum, momenteel Werkt ze aan haar 7e album samen met de mensen van BLING MUSIC, ditmaal heeft ze gekozen om het nieuwe album om te nemen in Nederland omdat ze hier een mooie sound hebben qua levenslied vindt het management van Conny, en zijn zo bij Henk Damen terecht gekomen.
Henk Damen schreef het eerste nummer van het album wat uitkomt “Eens kom jij hier terug”